Kollant Brody 2.5 blocuri cerate 300 g

15,00 lei

Momeală rodenticidă sub formă de blocuri cerate

Stoc epuizat

SKU: 9954 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Compozitie: brodifacoum 0,0025 g, benzoat denatonium 0,001 g – substanta amara
Formulare: substante apetisante si ademenitoare
Culoare: albastra

Ca masura de precautie, pentru protejarea animalelor domestice (caini, pisici, etc,) produsul are in compozitie o substanta amara (benzoat denatonium), datorita careia, acesta nu va fi ingerat decat de daunatorii tinta (soareci si sobolani).

Caracteristici:

Formularea consta intr-un bloc de parafina atractiv pentru speciile de rozatoare indicate. Produsul nu avertizeaza si nu genereaza suspiciuni privind ceilalti membri ai populatiei rozatoare.

Brody 2.5 blocuri contine o substanta amara pentru a preveni ingerarea accidentala de catre copii.

Amplasare: in jurul cladirilor, case, pivnite, garaje, spatii de depozitare, gradini private.

Doze:

Soarecele de casa: 20-40 g per statie (1-2 blocuri cerate)

In cazul in care trebuie sa amplasati mai multe statii de intoxicare, plasati-le la o distanta de aproximativ 10-15 metri una de alta dar nu la mai putin de de 5 metri. Acest lucru se face pentru a verifica integritatea containerului, consumul de momeala, si, eventual, pentru a elimina carcasele rozatoarelor. Cand este necesar, completati momeala.

Sobolanul cenusiu: 100-200 g per statie (5-10 blocuri cerate)

In cazul in care trebuie sa amplasati mai multe statii de intoxicare, plasati-le la o distanta de aproximativ 10-15 metri una de alta dar nu la mai putin de de 5 metri.

Recipientele trebuie inspectate la fiecare 5-7 zile la inceputul tratamentului si apoi cel putin saptamanal.

Acest lucru se face pentru a verifica integritatea containerului, consumul de momeala, si, eventual, pentru a elimina carcasele rozatoarelor.

Cand este necesar, completati momeala.

Indicatii de utilizare si avertismente:

Brody 2.5 blocuri cerate se foloseste exclusiv in recipiente pentru momeala protejata (statii de intoxicare) protejate de agentii atmosferici, de ingerarea speciilor nevizate si de dispersia in mediu.

Inainte de utilizare, cititi si urmati instructiunile de pe ambalajul produsului, precum si informatiile care insotesc produsul sau care sunt furnizate la punctul de vanzare. Indepartati sursele de hrana usor accesibile de la rozatoare (de ex. boabe de cereale sau resturi alimentare).

De asemenea, nu curatati zona infestata chiar inainte de tratament, deoarece acest lucru poate perturba populatia de rozatoare.

Statiile de intoxicare trebuie amplasate in imediata vecinatate a locurilor in care activitatea rozatoarelor a fost verificata anterior (de ex. alei, adaposturi pentru pasari, cai de acces pentru intrarea animalelor in grajduri, pivnite).

Unde este posibil, fixati containerele cu momeala securizate pe teren sau pe alte structuri. Nu plasati produsul la indemana copiilor, pasarilor, animalelor de companie, animalelor de ferma si a altor animale netinta.

Asezati produsul departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale, precum si de unelte sau suprafete care pot intra in contact cu produsul.

Nu introduceti recipiente de momeala in apropierea sistemelor de scurgere a apei.

La sfarsitul perioadei de tratament eliminati momelile sau recipientele ramase care contin momelile.

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 18 × 10 × 6 cm
Ambalaj

Furnizor

Substanța activă

Rozătoare

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kollant Brody 2.5 blocuri cerate 300 g”