Despre noi

CASAPLANT

CASAPLANT reprezintă divizia de vânzări online a grupului de firme GLISSANDO, o marcă ce se identifică cu o intensă activitate comercială la nivel național, în paralel cu oferirea de expertiză de specialitate în domeniul agricol.

Experiența acumulată în cei peste 30 de ani de existență pe piața românească, nucleul de specialiști în agricultură format de-a lungul timpului, sunt transpuse, prin intermediul platformei CASAPLANT, în mediul online, nu doar în rețeaua națională a magazinelor Glissando.

PENTRU VOI

CASAPLANT oferă o gamă variată de pesticide, o paletă diversă de fertilizanți și un bogat sortiment de semințe pentru agricultură, alături de nenumărate produse conexe.

Dacă sunteți în căutarea unui erbicid, insecticid, fungicid, raticid, biocid, CASAPLANT vă pune la dispoziție produsul dorit.

PORTOFOLIU

Erbicide, insecticide, fungicide, moluscocide, raticide, nematocide, biopesticide, regulatori creștere, adjuvanți, tratament semințe, fertilizanți, semințe și alte produse pentru întreținerea spațiilor verzi de lângă case sau înființarea de culturi mari, se regăsesc în portofoliul nostru.