Soluție anti-îngheț 1 L

30,00 lei

Soluție cuprică anti-îngheț Tip MIF

Stoc epuizat

Descriere

Soluție cuprică anti-îngheț pentru uz agricol, ce conține microelementele Carbon 8%, Cupru 1 %, Sulf solubil 0.6%, Azot 3%

ADJUVANT – FERTILIZANT – PROTECȚIE ANTI-ÎNGHEȚ

Soluția Cuprică Anti-îngheț se poate utiliza împreună cu alte tratamente fitosanitare, asigurând o protecție sigură la diminuări de temperatură, după intrarea în ușoară vegetație a plantațiilor pomicole și viticole dar și a culturilor de legume în câmp.

Pe lângă protecția la îngheț, produsul se poate utiliza ca și îngrășământ, în pomicultură, viticultură și legumicultură, primăvara, până la înflorit și după formarea fructului. A nu se aplica în perioada înfloritului!

Datorită materiilor prime utilizate (în principal glicerina farmaceutică) și simbiozei dintre microelemente, produsul asigură o buna protecție la scăderi bruște de temperatură în perioada de repaus vegetativ a plantațiilor de viticultură, pomicultură, sau a culturilor însămânțate în toamnă (grâu, rapiță).

Vâscozitatea produsului permite diminuarea volatilității soluțiilor de stropit și implicit majorarea cu minim 3 zile a perioadei de remanență a produselor de contact, în condițiile utilizării ca și adjuvant.

 

MOD de APLICARE / DOZE:

1 L/50 L apă (2%) pentru o rezistență la temperaturi negative de până -2°C

1 L/35 L apă (3%) pentru o rezistență la temperaturi negative de până la -3° maxim -3,5°C

1 L/20 L apă (5%) pentru o rezistență la temperaturi negative de până la -5° maxim -6°C

1 L/10 L apă (10%) pentru o rezistență la temperaturi negative de până la -10° maxim -12°C

Soluția Cuprică Anti-îngheț are în compoziția sa materii prime total biodegradabile, astfel încât nu influențează negativ dezvoltarea ulterioară a plantelor, dacă sunt respectate dozele recomandate.

Produsul este compatibil cu majoritatea fungicidelor, insecticidelor și îngrășămintelor foliare și poate fi utilizat și în sere și solarii în perioade cu temperaturi scăzute, aplicându-se atât pe plantă cât și pe sol. Produsul poate fi aplicat și în perioada de vară, în concentrație de 2%, când sunt posibile variații mari de temperatură între noapte și zi, ajutând la eliminarea efectului de stres în cultură.

Soluția Cuprică Anti-îngheț are și rol de îngrășământ, bogat în Carbon, Azot, Sulf și Cupru, microelemente necesare dezvoltării plantelor și protejării acestora împotriva diferiților agenți patogeni.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 11,5 × 7 × 16,5 cm
Furnizor

Culturi omologate

, , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Soluție anti-îngheț 1 L”