Reduceri!

Cabrio TOP 1 Kg

190,00 lei

Fungicid cu două substanţe active pentru combaterea bolilor la viţa de vie și tomate

Stoc epuizat

SKU: 178 Categorie: Etichetă:

Descriere

Substanțe active: piraclostrobin 5% + metiram 55%

 

Omologări / DOZA:

Cultura: viţa de vie, tomate.

Doza de utilizare: 1,5-2 kg/ha

 

Agentul patogen la viţa de vie: Mana (Plasmopara viticola), Făinare (Uncinula necator), Putregaiul negru (Guinardia bidwellii), Escorioza / Pătarea neagră (Phomopsis viticola).

Agentul patogen la tomate: Mana (Phytopohtora infestans), Făinarea (Leveilula taurica), Pătarea alba a frunzelor (Septoria lycopersici), Pătarea cafenie a frunzelor (Cladosporium fulvum), Alternarioza (Alternaria solani)

 

Asigură o protecţie de încredere și uniformă a masei vegetative datorită mișcării translaminare și a sistemiei locale a substanţei active piraclostrobin.

Produsul are o puternică acţiune preventivă, inhibând mobilitatea și germinarea zoosporilor.

Cabrio Top are și un efect fiziologic, vitalizant asupra plantelor. De exemplu, plantele de viţă de vie tratate cu Cabrio Top au o culoare verde mai intensă în comparaţie cu plantele tratate cu produse standard. Acest lucru face ca frunzele să fie mai sănătoase și cu o asimilaţie îmbunătăţită.

 

Momentul aplicării:

Rezultatele cele mai bune se obţin printr-un control preventiv al bolilor, adică înaintea instalării atacului agentului patogen.

În funcţie de evoluţia condiţiilor climatice şi a evoluţiei bolii, tratamentele se repetă la un interval de 10-14 zile, iar dacă este cazul şi la intervale mai scurte.

Datorită proprietăţilor sale fungicide, combinate cu o bună rezistenţă la spălare, Cabrio Top asigură o protecţie foarte bună şi de durată pe frunze şi boabe.

Volumul de soluţie utilizat este în funcţie de echipamentul folosit, recomandat 1000 l apa/ha.

Timp de pauză:

  • viță de vie – 35 zile
  • tomate – 7 zile

Recomandări:
Cabrio Top se poate utiliza pe toată perioada de sensibilitate a viţei de vie față de bolile amintite.

Totuşi, polivalenţa şi eficienţa sa sporită sunt puse în valoare cu precădere în stadiile din perioada înfloritului ( în mod special în stadiul de sfârşit de înflorit ) până în perioada de creştere a boabelor.

În general, la viţa de vie, intervalul dintre tratamente pentru Cabrio Top este de 14 zile. Intervalul dintre tratamente va fi redus la 10 – 12 zile în cazul în care presiunea de infecţie este ridicată.

La tomate se recomandă a se utiliza şi în perioada creşterii fructelor.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 14 × 9 × 23 cm
Ambalaj

Furnizor

Substanța activă

,

Culturi omologate

,

Boli plante

, , , , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cabrio TOP 1 Kg”