Tricorn Plus 0.44 Kg

220,00 lei

Erbicid selectiv pentru combaterea în postemergentă a buruienilor graminee şi buruienilor cu frunză lată, anuale şi perene la porumb

 

Stoc epuizat

SKU: 10030 Categorie: Etichetă:

Descriere

TRICORN PLUS este un erbicid selectiv complex ce conține rimsulfuron 23g/kg + nicosulfuron 92 g/kg + dicamba 550 g/kg.

Este destinat combaterii buruienilor monocotiledonate dicotiledonate anuale si perene din culturile de porumb.

Cum și când se aplica Tricorn Plus?

Se aplica o singura data pe sezon in timpul vegetatiei, cand buruienile sunt mici, in faza de cresteri active. Produsul este preluat prin frunze si radacini si translocat la nivelul meristemelor de crestere.

Se recomanda a se aplica in combinatie cu un adjuvant nonionic in concentratie de 0,1%.

Principalele buruieni dicotiledonate combatuteAmarantus blitoides, Amarantus retroflexux, Ambrosia artemisiifolia, Capsella bursa-pastoris, Chenopodium album, Chenopodium hybridum, Datura stramonium, Fumaria officinalis, Galeopsis tetrahit, Galium aparine, Hibiscus trionum, Lycopsis arvensis, Matricaria chamomilla, Matricaria inodora, Matricaria maritime, Matricaria matricarioides, Mercurialis annua, Polygonum aviculare, Polygonum convolvulus, Polygonum persicaria, Senecio vulgaris, Silybum marianum, Solanum nigrum, Sonchus arvensis, Stellaria media, Thlaspi arvense, Veronica pérsica, Viola arvensis; Cyrsium arvense, etc.

Principalele buruieni monocotiledonate combatute: Agropyron repens, Apera spica-venti, Echinochloa crus-galli, Lolium multiflorum, Poa annua, Sorghum halepense, etc.

Stadiul omologarilor produsului in Romania:

CULTURA DOZA Agentul de dăunare Momentul aplicarii
Porumb 0,44 kg/ha Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent (BBCH 13-19)

Alte recomandari:

TRICORN PLUS poate fi aplicat cu echipamente conventionale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 200 – 400 L/ha

Nu este recomandat sa se aplice daca plantele sunt ude sau ploaia urmeaza sa survina in urmatoarele 6 ore. Efectul produsului poate fi afectat si de seceta, frig, deficiente nutritive ale plantelor. Nu se aplica pe timp de vant, se va evita deriva catre culturi sensibile.

COMPATIBILITATE: Produsul este compatibil cu alte produse de protectia plantelor. Inainte de utilizare este recomandat sa se faca un test de compatibilitate.

SELECTIVITATE/TOLERANTA CULTURII:

Nu are impact asupra culturilor urmatoare. Nu produce fitotoxicitate culturii de porumb la doza recomandata

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg
Dimensiuni 8,5 × 8,5 × 24 cm
Ambalaj

Furnizor

Substanța activă

, ,

Culturi omologate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tricorn Plus 0.44 Kg”