Profiler 71,1 WG 25 g

8,50 lei

Fungicid sistemic de ultimă generaţie pentru combaterea manei la viţa de vie

 

În stoc

SKU: 10144 Categorie: Etichetă:

Descriere

Substanţe active: Fluopicolid 4,44% + Fosetil-Al 66,7%

 

Mod de acţiune:

Profiler 71,1 WG reprezintă o combinaţie optimă a două substanţe active foarte eficiente în prevenirea şi combaterea manei la viţa de vie.

Fluopicolid face parte dintr-o clasă chimică complet nouă, acylpicolide, având un mod de acţiune diferit faţă de substanţele active utilizate în prezent în controlul manei.

Activitatea sa este cu precădere preventivă, având o eficacitate foarte ridicată şi un efect îndelungat atât în cazul manei pe frunze cât şi pe ciorchini.

Fosetil-Al, substanţa activă cu sistemie completă, acro şi bazipetală (ascendentă şi descendentă), are atât un efect direct asupra zoosporilor şi miceliului ciupercilor, cât şi un efect indirect constând în stimularea mecanismelor de autoapărare la nivelul ţesuturilor plantei.

Sinergia excelentă rezultată din combinaţia celor două substanţe active face din Profiler un produs cu acţiune completă şi cu durată lungă de protecţie împotriva manei.

 

Cultura: viţa de vie


Dăunator: Mana (Plasmopara viticola)       

Doza de utilizare: 25 g / 10 litri apă / 100 mp (2.25-2.5 kg/ha)

Mod de utilizare

Datorită efectului excepţional în prevenirea atacului de mană pe frunze şi ciorchini, produsul se recomandă a se folosi cu precădere înaintea înfloritului, asigurându-se astfel o protecţie de circa 2 săptămâni în perioada de maximă sensibilitate a plantelor.

Graţie proprietăţilor antisporulante, Profiler se poate aplica şi în tratamentele de la scuturarea capişonului floral.

Pentru menţinerea unei protecţii bune şi susţinute, este necesară menţinerea concentraţiei de fosetil-Al în plante prin efectuarea a 2-3 tratamente succesive cu produse ce conţin această substanţă activă: Mikal Flash, Verita.

Se vor aplica maximum 3 tratamente pe sezon la doza de 25 g / 10 litri apă / 100 mp (2.25-2.5 kg/ 1.000 l apă / ha), în funcţie de presiunea de infecţie.

Volumul de soluţie este de 1.000 l/ha (2.25-2.5 kg/ 1.000 l apă / ha).

Timpul de pauză este de 21 zile.

Informații suplimentare

Greutate 0,025 kg
Dimensiuni 12 × 14 × 1 cm
Ambalaj

Furnizor

Substanța activă

,

Culturi omologate

Boli plante

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Profiler 71,1 WG 25 g”