Agita 10 WG 400 g

185,00 lei

Insecticid pentru controlul muștelor

Stoc epuizat

SKU: 29 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Substanța activă: Tiametoxam 100 g/kg

 

Agita 10 WG, este un insecticid sub forma de granule hidrosolubile, de culoare maronie deschisa. Contine o substanta insecticida (Tiametoxam) si un atractant / feromon (tricosen).

– se recomanda pentru controlul mustelor din adapostul animalelor putand fi utilizat atat in spatiul interior cat si la exterior.

– pentru uz casnic (terase, case), se vor folosi pulverizatoare, iar dilutia va fi de 50 – 60 gr de produs la 0,5 litri de apa pentru o suprafata de 150 – 200 mp, protejata.

– pentru zonele cu infestare masiva (ferme, grajduri, gropi de gunoi), se vor amesteca 100 g produs cu 80 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Aceasta cantitate este suficienta pentru suprafata de 80 – 120 mp perete/tavan.

– aplicarea acestor tratamente nu se face pe toata suprafata, ca in cazul insecticidelor clasice, ci doar zonal.

– pentru o eficienta indelungata a ambelor tratamente prezentate mai sus se recomanda tratarea zonelor unde nu bate soarele direct si unde nu ploua.

– remanenta substantei aplicate poate ajunge la 30 de zile.

– insecticidul pentru muste este biodegradabil si se spala cu apa.

In cazul aplicarii pentru uz casnic, aplicati insecticidul cu un pulverizator cu duza fina, fara ca substanta pulverizata sa se prelinga si incercati, pe cat posibil, sa nu aplicati substanta pe suprafete care intra in contact direct cu razele soarelui sau unde caldura este excesiva.

Daca il folositi la exterior, cautati o suprafata protejata de ploaie.

Informații suplimentare

Greutate 0,4 kg
Dimensiuni 12 × 12 × 10 cm
Ambalaj

Furnizor

Substanța activă

Dăunători

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Agita 10 WG 400 g”