Motoburghiu RURIS TT14

1.799,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 13266 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Motoburghiul RURIS TT14 este echipat cu un motor TEZ Engines, în 2 timpi, cu o putere de 3 CP, iar construcția transmisiei de tip T conferă ușurință în utilizare și manevrabilitate în spații reduse.

  • Robust

Motoburghiul RURIS TT14 este un produs care poate lucra în soluri dure și are o construcție specială a mânerelor pentru a putea fi manipulat de către unul sau doi utilizatori. Pentru soluri dure sau lucrări ce presupun o prelucrare a solului dificilă și condiții de lucru dure sau adâncimi mai mari de lucru, motoburghiul poate fi operat de către doi utilizatori și astfel se obține o calitate bună a lucrărilor executate.

  • Dotări

Motoburghiul RURIS TT14 are în dotarea standard un sistem de amortizare, blocare a reculului și momentului de încovoiere în cazul în care burghiul se blochează în sol. Acest sistem este construit dintr-un arc robust poziționat între șasiul motorului și burghiu, pentru a prelua orice diferență de șoc și blocaj și pentru a proteja astfel utilizatorii în timpul exploatării.

Transmisia robust construită și mânerele ergonomice ale Motoburghiului RURIS TT14 cresc eficiența în timpul exploatării.

Motoburghiul RURIS TT14 este echipat cu burghie cuprinse între 150mm, 200mm, 250mm.

Opțional, poate fi echipat cu prelungitoare, pentru adâncimi mari.

  • Utilizări multiple

Motoburghiul RURIS TT14 este destinat lucrărilor de anduranță în pomicultură, agricultură și studii geologice. Acesta fi folosit atât pentru diverse aplicații în gospodărie, cât și pentru aplicații industriale, fiind conceput pentru efectuarea găurilor în pământ pentru diverse aplicații: garduri, stâlpi, arbuști și plante tinere.

  • Viteză de lucru mai mare

Motoburghiul RURIS TT14 face treaba mai repede decât o lopată, permițând în același timp utilizatorului să adopte o poziție verticală. Deoarece motoburghiul este menit să fie ținut nemișcat în timp ce gaura este realizată, există mai puțin stres și asupra mâinilor și brațelor.

  • Economie de cost

Pentru lucrări mai mari, împrejmuiri sau plantații de copaci, Motoburghiul RURIS TT14 minimizează timpul petrecut la săpat și forța de muncă necesară, ceea ce oferă economii de costuri.

Informații suplimentare

Greutate 18,9 kg