Descriere
Substanța activă: 20% cupru + 80% sulfat de cupru neutralizat
Caracteristici:
Bouillie Bordelaise – Zeama Bordeleza WDG este un fungicid cupric de mare eficacitate ce contine 20% cupru metalic si 80% sulfat de cupru neutralizat.
Fiind perfect neutralizata, micronizata, are o eficacitate indelungata, un spectru larg de actiune in culturile de pomi, vie, legume, fructe si este perfect compatibila cu majoritatea insecto-fungicidelor.
Mod de acțiune:
Bouillie Bordelaise – Zeama Bordeleza WDG actioneaza prin contact asupra bolilor foliare si agentilor patogeni, avand efect preventiv si curativ.
Pentru obtinerea unui efect maxim este necesara o acoperire uniforma a plantelor tratate.
Fiind micronizat, produsul formeaza imediat o suspensie perfect stabila care adera excelent pe frunze.
Continutul plicului este suficient pentru 10 l solutie in viticultura, 8 l solutie in legumicultura si 5-10 l solutie in pomicultura.
Datorita faptului ca Bouillie Bordelaise – Zeama Bordeleza WDG este aplicata, in general, impotriva bolilor foliare si agentilor patogeni, timpul de pauza este de 21-28 zile de la aplicare.
Plante tratate: prun, piersic, cireș, vișin, măr, păr, gutui, tomate, castraveți, fasole, ceapă
Boli si ciuperci combatute: Patarea rosie, Monilioza fructelor, Basicarea Frunzelor, Rapan, Mana, Alternarioza, Arsura frunzelor, Sfasierea frunzelor
Cultura | Agentul patogen | Doza |
Vita de vie | Mana (Plasmopara viticola) | 50 g în 10 l apă |
Prun | Patarea rosie a frunzelor (Polystigma rubrum), Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophila), Monilioza (Monilinia spp) | 50 g în 10 l apă |
Piersic | Basicarea frunzelor (Taphrina deformans), Ciuruirea frunzelor (Coryneum beijerinckii), Monilioza (Monilinia spp) | 50 g în 10 l apă |
Cires, Visin | Patarea frunzelor (Coccomyces hiemalis), Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophila), Monilioza (Monilinia spp) | 50 g în 10 l apă |
Mar, Par | Rapan (Venturia inaequalis) | 50 g în 10 l apă |
Tomate | Mana (Phytophtora infestans), Alternarioza (Alternaria solani), Patarea frunzelor (Septoria lycopersici), Patarea pustulara (Alternaria solani) | 50 g în 8 l apă |
Castraveti | Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans), Mana (Pseudoperonospora cubensis) | 50 g în 8 l apă |
Fasole | Arsura comuna (Xanthomonas phaseoli), Arsura aureolara (Pseudomonas phaseolicola) | 50 g în 8 l apă |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.