Plantella îngrășământ Organik RĂSADURI 1,5 Kg

9,00 lei

Îngrășământ pentru răsaduri Plantella Organik

În stoc

Descriere

Îngrășământ ORGANIK PLANTELLA pentru RĂSADURI

• Compozitie: NPK 5-3-2, CaO 9%, MgO 1% + CaO 9% + materie organica 67%

• Spectru utilizare: răsaduri, pomi, plantare arbuști
• Perioada utilizare: februarie – mai și septembrie – noiembrie

• Suprafața acoperită: 1,5 kg/8 răsaduri sau 8 pomișori

 

Avantaje:

Ingrasamant pur organic dezvoltat pentru special pentru plantare si transplantarea: trandafirilor, plantelor ornamentale, arbustilor fructiferi, pomilor fructiferi, legumelor etc.

Calitatea rasadului depinde mult de calitatea si sanatatea solului, doar in pamant bine pregatit cu suficienti nutrienti rasadurile vor crestere mari si sanatoase.

Ingrasamantul Organik Plantella pentru rasaduri contine cea mai mare pondere de materie organica, deci creste materia organica si humusul din sol. De asemenea asigura o structura adecvata a solului, aerarea si creste capacitatea de retentie a apei. Prin aceasta se creeaza un mediu adecvat plantelor tinere si vulnerabile, asigura o crestere rapida si mai puternica a radacinilor.

Ingrasamantul contine deasemenea, toate substantele nutritive macro si micro necesare sub forma organica. Forma si formula speciala a peletilor permit eliberarea treptata a substantelor nutritive, in functie de temperatura si nevoile plantelor. Cu aceasta se asigura un echilibru constant si echilibrat pe tot sezonul.
Un tratament termic special garanteaza ca ingrasamantul este lipsit de buruieni si boli.

Plantella Organik pentru rasaduri este potrivit pentru utilizarein productia ecologica de Regulamentul European ES 834/2007.

 

Mod de utilizare:

Sapati o gaura care este mai larga si aproximativ la fel de adanca precum radacina si turnati jumatate din cantitatea prescrisa pe fundul gaurii. Apoi amestecati cealalata jumatate prescrisa de ingrasamant in solul pe care l-ati scos din gaura.

Acest lucru va ajuta planta sa se aclimatizeze la noul sau mediu. Este foarte important sa nu asezati ingrasamantul imediat langa radacina, deoarece ar putea deteriora radacinile. Udati cel putin odata pe saptamana. Veti sti ca s-a aclimatizat cu solul atunci cand va incepe sa porneasca cresterea vegetatiei.

 

Doza:

Pomi fructiferi: 0,5 kg/pom fructifer
Conifere, arbusti ornamentali, tufe: 0,4 kg/arbust
Arbusti fructiferi (zmeura, afini, mure): 0,3 kg/arbust

Trandafiri, plante ornamentale: 0,2 kg/rasad
Legume: 1,5 kg/ 15 m²

Informații suplimentare

Greutate 1,5 kg
Dimensiuni 26 × 18 × 7 cm
Culturi omologate

, , , , ,

Nutrienți

K (potasiu), N (azot), P (fosfor)